hr
Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
Vijesti / 8. lipnja 2021.

Olympiacos i službeno predstavio Bijača

Grčki prvak, Olympiacos iz Atene i službeno je tijekom dana na svojoj mrežnoj stranici predstavio novopridošlog igrača, pojačanje iz Pro Recca, hrvatskog reprezentativnog vratara Marka Bijača.

Naš je vratar potpisao dvogodišnji ugovor s grčkim klubom, te time nastavio nisku Hrvata koji su dosad već igrali pod kapicom crveno-bijelih iz Pireja. Ondje su svojedobno igrali, između ostalih – pok. Ivo Trumbić, Andrija Komadina, Paulo Obradović, Maro Joković, Ivan Buljubašić, baš kao i Andro Bušlje koji se ponovo vratio u Olympiacos, te Josip Pavić koji je ondje stekao i još ima doslovno kultni status. Ovaj su klub vodili kroz povijest i neki poznati naši treneri poput Mile Nakića, Dragana Matutinovića

Podsjetimo, prije okvirno tjedan dana je Olympiacos na isti način poželio dobrodošlicu i još jednom Hrvatu, kapetanu Barakuda, Andri Bušlji koji je došao iz zagrebačke Mladosti.

Ovu priliku koristimo i za najaviti za četvrtak, 10. lipnja intervju s Markom Bijačem za našu rubriku “Razgovor s povodom” na www.hvs.hr, kao i na društvenim mrežama Hrvatskog vaterpolskog saveza.