Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
Europsko prvenstvo / 16. siječnja 2024.

Obavijest navijačima

 ponosom vas obavještavamo da će hrvatska vaterpolska reprezentacija danas zauzeti svoje mjesto u finalu Europskog prvenstva u Zagrebu. Naši hrabri sportaši suočit će se s jakom reprezentacijom Španjolske, a utakmica počinje u 20:15 sati.

S obzirom na veliki interes i očekivano uzbuđenje među našim vjernim navijačima, obaviještavamo vas kako će ulaz na tribine biti moguć već od 18:00 sati. Na taj način želimo zajedno stvoriti nezaboravnu atmosferu podrške našim vaterpolskim junacima.

Kako bismo olakšali priliv gledatelja i izbjegli gužve na ulazu, planiramo oslobađanje mjesta na tribinama nakon odigrane utakmice za 3. mjesto. Odmah nakon toga, u 18:00 sati omogućit ćemo ulaz na tribine za finale Europskog prvenstva. Nadalje, želimo vas podsjetiti da ulaznica za finale uključuje prisustvovanje dvjema uzbudljivim utakmicama:

  • 18:30 sati – Grčka vs. Crna Gora (utakmica za 5. mjesto)
  • 20:15 sati – Hrvatska vs. Španjolska (FINALE)

Stoga, srdačno molimo sve navijače da stignu na bazen ranije. Vaša prisutnost, podrška i entuzijazam čine ovu sportsku manifestaciju iznimno posebnom, stoga vam unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se zajedničkom dijeljenju nezaboravnih trenutaka tijekom vaterpolskog spektakla!