hr
Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
Transferi / 8. rujna 2020.

Andro Bušlje potpisao za Mladost

Posljednji među plejadom najvećih vaterpolista u Europi koji je bio slobodan ili bez ugovora, više to nije. Andro Bušlje, kapetan Barakuda i najtrofejniji igrač hrvatske reprezentacije potpisao je ugovor za momčad koja je prošle sezone osvojila nacionalni kup i Regionalnu ligu. Podsjetimo, prošle je sezone Bušlje bio član Pro Recca.

– Nakon što mi je prošle sezone istekao ugovor, zvali su me iz Mladosti, razgovarali smo i konačno i dogovorili. Selim se u Zagreb i nadam se da ćemo svi biti zadovoljni – rekao je igrač s kojim je Mladost načelno pregovarala cijelo ljeto.

– Od nove sezone očekujem da Mladost nastavi s trofejima kao što je i prošle. Najvažnije je da svi budemo zadovoljni sobom i igrom.

Andro Bušlje je s hrvatskom reprezentacijom osvojio rekordne 22 medalje, dok je na toj vječnoj ljestvici ostvarenja s Barakuda drugi Maro Joković s 20 odličjem. Igrao je za Jug, Posillipo, Olympiacos i Pro Recco, a s klubovima iz Dubrovnika i Atene je bio i prvak Europe. Bušlje spada u red najtrofejnijih hrvatskih vaterpolista i sportaša uopće