Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
Transferi / 21. lipnja 2021.

Luka Bukić i Konstantin Harkov potpisali za Jadran

Još jedna vijest koja je načelno bila od ranije znana, a tijekom ponedjeljka je samo dobila službenu potvrdu u vidu potpisa ugovora. Točno u skladu s najavom da će ugovor potpisati kada se hrvatska vaterpolska vrsta preseli u Šibenik, primakne malo bliže Splitu.

Splitski Jadran je potpisao jednogodišnje ugovore s dvojicom novih igrača pristiglih iz zagrebačke Mladosti, jednim sadašnjim, te nadamo se jednim budućim hrvatskim reprezentativcem – Lukom Bukićem odnosno Konstantinom Harkovom.

– Kad sam čuo da Jadran slaže ozbiljnu momčad za najveće stvari, nisam puno dvojio. Brzo sam se dogovorio s čelnim ljudima kluba – nakon potpisa ugovora za Jadran, rekao je Luka Bukić.

Njegov suigrač iz bivšeg, ali i sadašnjeg novom im kluba, Rus Harkov koji je u postupku stjecanja hrvatskog državljanstva je istaknuo.

– Nikada u životu nisam živio u gradu na moru i to mi je baš bila želja – rekao je nakon potpisa ugovora rodom Moskovljanin, ljevoruki Konstantin Harkov uz dodatak.

– Radujem se vremenu ispred mene u gradu Splitu, ali radujem se i nastupu za Hrvatsku. Moj je sportski cilj igrati na najvećim natjecanjima i za najveće rezultate.