hr
Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
Iz inozemstva / 15. listopada 2020.

VIJESTI IZ INOZEMSTVA

Francuska

Tri pogotka Ante Vukičevića

U Francuskoj je odigrana jedna prijevremena utakmica ili unaprijed odrađena obveza susreta 15. kola, između Marseillea i Reimsa. Domaćin Marseille je slavio vrlo uvjerljivu pobjedu 15:1, a hrvatski reprezentativac Ante Vukičević je postigao 3 gola. U momčadi Reimsa su Čalić i Kovačić ostali bez pogotka, dok je vratar Mate Anić prikupio 7 obrana.

Grčka

Lozina 2 gola u novoj pobjedi

Momčad Vouliagmenija iz Atene ostvarila je nakon velike pobjede u 1. kolu Grčkog prvenstva nad Olympiacosom, i drugi trijumf. Sada je sastav našeg trenera Hrvoja Koljanina i igrača Luke Lozine i Andrije Bašića u svom bazenu bio bolji od solunskog PAOK-a 11:9. Naš reprezentativac, Luka Lozina je u pobjedu ugradio 2 pogotka.

Nizozemska

Bez vaterpola do 8. studenoga

Vrlo slično kao i u njima susjednoj Belgiji, nadležne su vlasti u Nizozemskoj suspendirale sva sportska natjecanja u državi na 3-4 tjedna. Što se vaterpola tiče, Nizozemski kraljevski plivački i vaterpolski savez je odlučio privremeno obustaviti sva vaterpolska nadmetanja od 15. listopada do 8. studenoga 2020. Treninzi su dopušteni, ali uz poštivanje svih strogih epidemioloških mjera.