Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
A reprezentacija / 18. veljače 2024.

Svjetski prvaci sletjeli u Zagreb

Novi svjetski prvaci, hrvatska vaterpolska reprezentacija, vratila se u ranim poslijepodnevnim satima nedjelje iz Dohe sa zlatnim kolajnama oko vrata.
U Zračnoj luci Franjo Tuđman dočekali su ih navijači, dakako i rodbina, da bi potom uslijedio svečani dio dočeka, s prijamom u VIP salonu zagrebačke zračne luke, a koji su organizirali Hrvatski olimpijski odbor i Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske.

Svjetske prvake su prigodnim govorom pozdravili Tomislav Družak, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta, te Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora.

Ispred naše nacionalne organizacije, na dočeku je zahvalio Mladen Drnasin, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza, da bi se potom nazočnima prigodnim riječima obratili izbornik Ivica Tucak, kapetan reprezentacije Ivan Krapić i njegov zamjenik Marko Bijač.

Svjetske prvake, reprezentativce, stručni stožer i vodstvo HVS-a u ponedjeljak će (19. veljače) u 11.00 sati na Markovom trgu primiti Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske.

FOTO: HVS/Tomislav Franić