hr
Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
A reprezentacija / 14. lipnja 2021.

S Barakudama na kavi u… kupaćim gaćicama!

Đir po gradu, onako ‘laganini’. Po centru Rijeke, na nogama ‘japanke’ (a i što bi drugo za dečke koji se pripremaju na put u Japan), sunčane naočale i nonšalantno u kupaćim gaćicama i ogrtačima nacionalne vrste na kavu na Korzu! Pa onda i na brzinsku kavicu, uz u početku čuđenje, ali i veliko zanimanje i odobravanje Riječana (nešto možda više Riječanki).

To su naše Barakude početkom tjedna ili u ponedjeljak u Rijeci. Ipak, kako netko ne bi zlurado primijetio da to baš i nisu “pripreme za olimpijske igre”, ne, to je bio nužan, kratki predah u jeku iscrpljujućih priprema. Međutim, i to je u svrhu vaterpola odnosno promocije hrvatske vaterpolske reprezentacije koja se priprema za Igre u Tokiju. Za najbolje kadrove zaslužan je snimatelj ili ‘redatelj’, olimpijski pobjednik  Ivan Buljubašić, i sam donedavni član Barakuda, a ‘producent’ je pak Ivanova supruga, Marina Parlov Buljubašić. Ovaj sjajan, simpatičan bračni par imaju vlastitu video-produkcijsku kuću, koja je u ovoj akciji spojila strast, ljubav, profesiju. Sve to u korist i na čast hrvatskom vaterpolu. Uvjereni smo da je ovo i tek početak serijala promotivnih uradaka Barakuda i Buljubašićevih.

  Ujedno, podsjećamo sve zainteresirane medije da Barakude u utorak, 15. lipnja mogu potražiti i u njihovom ‘prirodnom staništu’, uobičajenom radnom mjestu, na bazenu.

  Naime, u utorak, 15. lipnja pozivamo medije na – otvoreni trening reprezentacije – koji će se održati na bazenu Zdravko Ćiro Kovačić u Rijeci, od 11.30 do 12.15 sati.

  Veselimo se vašem dolasku – s Barakudama do Tokija!