hr
Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
Prvenstvo Hrvatske, Seniori / 22. travnja 2021.

PRVENSTVO HRVATSKE Galebu i službeno 10. mjesto

Jedna je momčad završila ovosezonsko nadmetanje u Prvenstvu Hrvatske. Riječ je o makarskom Galebu MR. Makarani su naime odigrali utakmicu 2. kola borbe za poredak od 9. do 11. mjesta, te ju očekivano završili pobjedom. Očekivano stoga jer Galebu u goste došao sastav Zadra 1952 koji nažalost ove sezone nije osvojio niti bod. Imaju istini za volju još jednu priliku, protiv KPK, ali vjerojatno su i sami svjesni da će to ići vrlo teško.

Pobjedom nad Zadranima, Galeb MR je završio ovo državno prvenstvo na ukupno 10. mjestu u konkurenciji 11 klubova. Makarani su naime tri boda zaostatka za Korčulanima, sve svoje utakmice su ‘ispucali’. No, kako često znaju mnogi treneri, pa i sportaši reći – “važno je natjecanje ipak završiti s pobjedom, pa bilo to za prvo, treće, sedmo ili neko niže mjesto”.

Makarani su protiv Zadrani dobili svaku baš četvrtinu, s uglavnom dva gola razlike. Samo treću dionicu s ‘tek’ jednim pogotkom više. Luka Vukić sa 6 i Petar Čondić Kadmenović s 4 gola bili su i najbolji strijelci utakmice.

U poretku od 9. do 11. mjesta ima se za odigrati još samo jedna utakmica. U subotu, 24. travnja na Korčuli će gostovati Zadar 1952.