Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
Prvenstvo Hrvatske, Seniori, Vijesti / 21. ožujka 2023.

PRVENSTVO HRVATSKE – Četvrtfinalna utakmica u Šibeniku

U jeku euro-kup tjedna, ostala nam je za odigrati još jedna utakmica četvrtzavršnice domaćeg prvenstva. Za razliku od parova Mornar BS – Mladost i POŠK – Jadran koji su odigrali već prvi susret, a Jug Adriatic osiguranje – Medveščak i obje utakmice, Šibenčani i Riječani su tek na početku ovog dijela nametanja.

Podsjetimo, Solaris i Primorje EB morali su malo pomaknuti svoju prvu utakmicu četvrtfinala zbog Solarisovog razigravanja protiv valjevskog Valisa za ostanak u Premier ligi. Sada, rasterećeni tog problema, s ostankom u eliti još godinu dana, Sunčani dočekuju jednako dobre primorjaše koji su se vratili u elitu, ako govorimo o Premier ligi.

Jedni i drugi su imali dovoljno vremena za pripremiti se za četvrtzavršnicu. Šibenčani doma, nakon slavlja nad Valjevčanima, dok su Riječani ‘skoknuli’ u ne previše udaljeni im Trst i ondje trenirali s talijanskim prvoligašem Triesteom.

Utakmica Solaris – Primorje EB počinje u srijedu, 22. ožujka u 20.00 sati. Uzvrat ovog para odigrat će se kada i ostale uzvratne utakmice, u srijedu, 29. ožujka, jasno u Rijeci.