hr
Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
Regionalna liga / 28. studenoga 2021.

PREMIER LIGA – Pobjeda i dva poraza u Splitu

S jednom pobjedom i dva poraza hrvatskih predstavnika, okončan je splitski turnir Premier lige. Jadran je vrlo dominantnom igrom protiv kotorskog Primorca, koji je na Poljudu generalno gledano prikazao dopadljiv vaterpolo, potvrdio prvo mjesto.
Sve 32 minute Jadran je u baš svakom segmentu igre bio nadmoćniji Kotoranima, a realizacija igrača više Smodlakinog sastava bila je na pragu apsolutnog savršenstva, čak 9-10.

Njihovi gradski kolege iz Mornara BS su podbacili baš u tom pogledu (2-13), iako doduše puno bolji nisu bili ni suparnici im iz Crvene zvezde (4-15). No, pojedinačna, pa i momčadska kvaliteta ipak je bila izraženija kod Beograđana. U velikoj je mjeri utakmica određena već u prvoj četvrtini koju je Zvezda dobila 4:0.To se pokazalo nedostižnom prednošću ispod koje se beogradski suparnik Vrdoljakove momčadi više nije ni spuštao.

Slično vrijedi i za utakmicu Solarisa i Radničkog. Od početka je momčad iz Kragujevca, sudionik Lige prvaka nametnula ritam, cijelo su vrijeme vodili, već u drugoj četvrtini došli do tri gola prednosti (5:2 i 7:4), tako da je gotovo bilo samo pitanje s koliko će točno razlike biti okončan ovaj susret.  

Grad:

Web:

Foto: KVK Radnički Kragujevac