Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
Juniori, Kup Hrvatske / 22. svibnja 2024.

Poznati su polufinalni parovi

Live streaming CROWP

Okončanjem tzv. lažnih četvrtfinalnih utakmica na završnom turniru Hrvatskog kupa za juniore u Zadru, poznati su polufinalni parovi ovog natjecanja.

Prvo je dubrovački Jug Adriatic osiguranje uvjerljivo, sa 6 golova razlike svladao Zadar 1952. U izjednačenoj prvoj četvrtini Zadrani su vodili minimalno (1:0 i 2:1), da bi mladi Gospari u drugoj četvrtini preuzeli vodstvo u ‘svoje ruke’. Od 4:2 pa sve do kraja utakmice, prednost je stalno bila na strani jugaša. Posebice u zadnjoj četvrtini koju je Jug Adriatic osiguranje riješio izrazito u svoju korist (6:2).

HAVK Mladost – Jug Adriatic OsiguranjeU drugoj je utakmici prijepodnevnog programa, a za plasman u polufinale, splitski Jadran je svladao riječko Primorje EB 12:8. Prva je četvrtina obilovala golovima, ukupno čak 11. Vodili su Riječani 3:1 i 4:2 do polovice četvrtine, da bi jadranaši nakon prvih osam minuta preokrenuli do 6:5. Nakon ‘kanonade’ u prvoj dionici, druga je protekla s po jednim golom za svaku momčad. U trećoj je četvrtini prvi put jedna momčad ostvarila malo veću prednost kada je Jadran poveo 9:6. Sredinom zadnje je bilo 12:8 za Jadran, te je istog trenutka pitanje pobjednika bilo riješeno.

Mornar – JadranPolufinala su na rasporedu večeras, a sastat će se od 19.30 Mladost – Jug Adriatic osiguranje, te od 20.40 Mornar – Jadran. Obje utakmice možete pratiti u prijenosu na YouTube kanalu Hrvatskog vaterpolskog saveza.