Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
A reprezentacija, Olimpijske igre / 18. July 2021.

Najveći dio reprezentacije odlazi za Japan

Nakon što je u nedjelju ujutro iz Zagreba već otputovala prva, manje skupina od 7 osoba (igrači Luka Bukić i Lovre Miloš, treneri Mile Smodlaka i Igor Pezelj, fizioterapeuti Damir Luketić i Zlatko Kercel, te liječnik, dr. Dinko Pivalica), u ponedjeljak, 19. srpnja u Tokio leti i preostali, veći dio reprezentacije.

Iz zagrebačkog hotela Canopy by Hilton koji je Barakudama bio dom zadnjih dana priprema u glavnom gradu, jutros put Zračne luke Franjo Tuđman kreću – izbornik Ivica Tucak s pomoćnim trenerom Sandrom Suknom, kondicijskim trenerom Perom Kuterovcem, te igračima – kapetan Andro Bušlje, zamjenik kapetana Maro Joković, Marko Bijač, Ivan Marcelić, Luka Lončar, Josip Vrlić, Xavi Garcia, Marko Macan, Paulo Obradović, Ante Vukičević i Loren Fatović.

Barakude se u zagrebačkoj zrakoplovnoj luci očekuju oko 08.30 sati. Polijetanje iz Zagreba za Frankfurt je u 10.25 sati, a nastavak leta za Tokio je predviđen u kasnoposlijepodnevnim satima.

Barakudama prvenstveno želimo sretan put, očuvanje zdravlja, te u Tokiju ispunjenje njihovih i naših, zajedničkih snova.

 Svim srcem – Za Hrvatsku