hr
Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
Vijesti / 25. rujna 2021.

KONGRES LEN – Promocija EP u Splitu 2022.

U Budimpešti je u subotu zaključen godišnji Kongres LEN (Europske organizacije vodenih sportova). Na ovom su skupu, između ostalog, predstavljena i dva sljedeće godine nadolazeća velika sportska događaja iz LEN-ine obitelji, plivačko EP u Rimu (11. – 21. kolovoza), te nama posebno zanimljivo, Europsko seniorsko vaterpolsko prvenstvo u Hrvatskoj, u gradu Splitu od 27. kolovoza do 10. rujna.

– Ispred Hrvatskog vaterpolskog saveza sam kratkim govorom predstavio nadolazeće natjecanje, sve ono što smo već učinili i ono što nam je još u planu. Potom smo prikazali i prigodni video-spot promocije Splita 2022. koji je doista jako dobro primljen, pobrao sve simpatije od svih sudionika Kongresa LEN jer smo i kroz djecu, kroz pjesmu Olivera, predstavili Europsko prvenstvo i grad Split. Sve u svemu, promocija Europskog prvenstva u Splitu 2022. dobila je naglašeno pozitivnu ocjenu – izvijestio nas je Renato Živković, glavni tajnik Hrvatskog vaterpolskog saveza.

U Budimpešti su, na Kongresu LEN iz hrvatske vaterpolske obitelji bili nazočni uz Renata Živkovića, dakako i Predrag Sloboda, dopredsjednik HVS-a i član LEN Bureaua, kao i u statusu gosta Ratko Rudić, član Stručnog savjeta Hrvatskog vaterpolskog saveza koji bio gostom na radnim grupama.