hr
Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
Prvenstvo Hrvatske / 24. studenoga 2020.

Jug lako do novih bodova

Još u nedjelju poslijepodne mornarevci su bili prvoplasirana momčad Prve lige, da bi samo dva dana kasnije pali na treće mjesto. U biti, na vrhu su sada tri momčadi s istim brojem bodova, ali Mornar BS u tom ‘krugu stoji’ lošije. Ništa odveć šokantno ako navedemo da su u navedenom razdoblju Splićani ipak igrali protiv dvije najbolje momčadi u državi. U nedjelju kontra Mladosti, u utorak predvečer u Dubrovniku protiv Jug Adriatic osiguranja. Epilog isti.

Dubrovčani su u zaostalom susretu 6. kola posao obavili već u prvih 10-ak minuta utakmice. Početkom druge četvrtine bilo je naime čak 7:0 za Kobešćakovu momčad. U odnosu na prošli petak i gostovanje na Kantridi, jugašima se vratio Xavi Garcia, dok je Paula Obradovića trener prvaka očito odmarao odnosno dao priliku (minute) više za mlađe igrače. 

Jugaši neće dugo mirovati, štoviše. Već u srijedu putuju za Makarsku gdje ih u utakmici 7. kola dočekuje Galeb MR, jedan od slabijih sastava Prvenstva Hrvatske, pa je za očekivati i sličan rezultat.