hr
Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
A reprezentacija, Vijesti / 22. listopada 2021.

Josip Vrlić ostaje u reprezentaciji

Izbornik hrvatske reprezentacije, Ivica Tucak boravio je u četvrtak i petak u Beogradu. Osim razgovora s čelnicima Vaterpolskog saveza Srbije i tamošnjim izbornikom o zajedničkim pripremama Hrvatske i Srbije u Beogradu (3. do 5. siječnja 2022.), ali potom i tijekom ljeta iste godine, u našoj zemlji, a uoči Europskog prvenstva u Splitu, izbornik Tucak je obavio i još jedan važan razgovor.

Šef stručnog stožera nacionalne seniorske momčadi sastao se i razgovarao s centrom Josipom Vrlićem koji ove sezone igra za Radnički iz Kragujevca. Tema samo jedna – daljnja suradnja odnosno igranje za Hrvatsku. Kako doznajemo od izbornika Tucka, za Josipa Vrlića tu nema dvojbi. Motiv i želja su i dalje prisutni, neovisno što se radi o starijem igraču (25. travnja 1986.), te Vrla i dalje želi nositi hrvatsku kapicu i u godinama što slijede. Počev od izazovne 2022. koja nosi Svjetsko prvenstvo u japanskoj Fukuoki, te Europsko prvenstvo u našem Splitu.

U svakom slučaju, sjajna vijest i za izbornika Tucka, njegov stručni stožer, te sve navijače hrvatske vaterpolske reprezentacije.