hr
Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
Vijesti / 8. travnja 2021.

Dopredsjednik FINA u posjetu Hrvatskoj

U Zagrebu je u srijedu, 7. travnja u posjetu našoj obitelji vodenih sportova boravio dr. Hussain Al Musallam, dopredsjednik FINA (Međunarodne organizacije vodenih sportova), koji je ujedno i predsjednik Azijskog olimpijskog odbora, te glavni tajnik Kuvajtskog olimpijskog odbora.

Visoki dužnosnik FINA-e sastao se u Zagrebu s Mladenom Drnasinom, predsjednikom Hrvatskom vaterpolskog saveza, dopredsjednikom i izvršnim direktorom HVS-a Pericom Bukićem, kao i dopredsjednikom našeg Saveza Predragom Slobodom, članom LEN Bureaua, potom glavnim tajnikom Hrvatskog vaterpolskog saveza, Renatom Živkovićem. Na sastanku su također bili i dr. Josip Varvodić, višegodišnji član liječničkih odbora FINA i LEN, te Ivana Jerković, glavna tajnica Hrvatskog plivačkog saveza.

– Gospodin Al Musallam je u sklopu obilaska ovog dijela Europe, došao u Hrvatsku, te smo se sastali i imali doista ugodno druženje, konstruktivan razgovor – spomenuo je Perica Bukić, dopredsjednik i izvršni direktor Hrvatskog vaterpolskog saveza.

– Naglasak je dobrim dijelom bio baš na vaterpolu, njegovom mjestu u FINA obitelji, razvoju vaterpola u svijetu i slično.

S lijeva na desno – Renato Živković, dr.Hussain Al Musallam, Mladen Drnasin, Perica Bukić i dr. Josip Varvodić