Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
A reprezentacija / 12. lipnja 2024.

Čelnici HOO-a posjetili Barakude

U slovenskom gradu Kranju gdje se od nedjelje navečer nalaze naši vaterpolisti odnosno seniorska vrsta na priprema za Olimpijske igre u Parizu, u posjet Barakudama stiglo je najviše izaslanstvo Hrvatskog olimpijskog odbora.
Predsjednik Zlatko Mateša i glavni tajnik Siniša Krajač, obišli su pripremni tabor izabrane vrste gdje su ih uz sve igrače, izbornika Tucka i stručni stožer, dočekali i Mladen Drnasin, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza; Perica Bukić, izvršni dopredsjednik HVS-a, Ratko Rudić, predsjednik Stručnog savjeta HVS-a, te Ivan Milaković, glavni tajnik naše nacionalne vaterpolske organizacije.

U kraćem srdačnom razgovoru i ležernoj atmosferi, čelnici HOO-a, predsjednik Mateša i glavni tajnik Krajač zanimali su se za uvjete boravka i rada naše reprezentacije trenutačno u Kranju, kao i za daljnji nastavak priprema.
Poželjeli su našim reprezentativcima uspješne pripreme i nastupe na Igrama u Parizu, a za kraj su 18-orici igrača hrvatske reprezentacije koji su osvojili naslov europskog prvaka 2022. u Splitu, zatim europsko srebro na EP ovog siječnja u Dubrovniku i Zagrebu, te naslov svjetskog prvaka u Dohi u veljači ove godine podijelili prigodne poklone.