hr
Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
A reprezentacija / 13. lipnja 2021.

Barakude u ponedjeljak na Korzu

Hrvatska vaterpolska reprezentacija se od 7. lipnja nalazi u Rijeci na pripremama za Olimpijske igre u Tokiju.

Za ponedjeljak, 14. lipnja u 16.45 sati je predviđeno promotivno snimanje spota Barakuda, a u sklopu kojeg će najbolji hrvatski vaterpolisti prošetati samim središtem Rijeke! Među građanima će koračati famoznim Korzom, ali…. na pomalo neuobičajen način za takve prilike. U svojoj sportskoj opremi!

Drugim riječima, u kupaćim gaćicama i ogrtaču vaterpolske vrste. Polazak će biti u 16.45 sati ispred kafića Pommery, a šetnja svjetskih prvaka iz 2017. odnosno olimpijskih pobjednika iz Londona 2012. i srebrnih iz Rija 2016., hrvatske vaterpolske vrste u središtu naše najveće luke, bit će sigurno i zanimljiv trenutak kako građanima, tako turistima i medijima. 

Riječanke i Riječani, svi koji se zateknete u Rijeci u ponedjeljak, 14. lipnja u 16.45 sati, prošećite Korzom zajedno s jednom od najtrofejnijih i najuspješnijih hrvatskih sportskih momčadi, te pozdravite naše Barakude!

Ujedno, pozivamo sve zainteresirane medije i na – Otvoreni trening reprezentacije – koji će se održati dan kasnije, u utorak, 15. lipnja od 11.30 do 12.15 sati na plivalištu Zdravko Ćiro Kovačić na Kantridi, u Rijeci.

Veselimo se vašem dolasku – s Barakudama do Tokija!