Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
A reprezentacija / 10. srpnja 2024.

Barakude se okupile u Šibeniku

Od srijede, 10. srpnja hrvatska vaterpolska reprezentacija koja se priprema za Olimpijske igre u Parizu, svoje je uporište pronašla u Šibeniku. U rodnom gradu izbornika Ivice Tucka, Barakude će se pripremati u bazenu Crnica do 19. srpnja. To je načelno i posljednja pripremna etapa za Igre u glavnom francuskom gradu, budući da nakon Šibenika slijede još tri slobodna dana, te potom završno okupljanje u Zagrebu 22. srpnja, a dva dana kasnije polazak za Pariz.

Svi pozvani igrači za šibenske pripreme, njih 17 (trinaest olimpijaca, ali i još četvorica koji su prošli dosadašnji dio priprema), došli su u Šibenik i krenuli s pripremama. Ovaj dio priprema će sada biti u
najvećem dijelu posvećen taktičkim finesama, ispravljanju određenih detalja. Posljednja tri dana boravka u Šibeniku, ondje će im se pridružiti i američka reprezentacija za sparingu od 17. do 19. srpnja.

Za posljednji dan priprema, 19. srpnja je predviđena i posljednja pripremna utakmica naše reprezentacije prije polaska na Olimpijske igre u Parizu.