Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
A reprezentacija, Seniori / 28. prosinca 2022.

Barakude predstavile kalendar za 2023.

Godina koja će vaterpolskim reprezentativcima ostati u predivnom sjećanju, jednako kao i svima koji su za njih žustro navijali puna dva tjedna koliko je trajalo Europsko prvenstvo u Splitu, sada je na izmaku. No, to samo označava da je trenutačno termin izlaska najiščekivanijeg sportskog kalendara, onog vaterpolskih reprezentativaca.

Ovog puta kalendar Barakuda za 2023. obiluje upravo fotografijama iz predivnog ambijenta splitske Spaladium Arene, iz koje su izašli okrunjeni zlatnom medaljom. Bodreni prepunom Arenom, nošeni na krilima 9.000 navijača koji su punili tribine za vrijeme utakmica reprezentacije, ostvarili su uspjeh koji će ostati zapisan u svim sportskim knjigama. Dotad užarene fotografije prepune emocija i naboja iz tog sjajnog ambijenta sada možemo vidjeti u kalendaru za 2023. godinu.

Ovim smo kalendarom ovjekovječili velik uspjeh iz Splita koji je svima nama zaokružio ovu godinu i obilježio karijeru. U ime svih dečki, mojih suigrača, mogu reći da je sjajno što je odlučeno da kalendar bude ‘skrojen’ upravo fotografijama s Europskog prvenstva. Ta atmosfera koja je tamo vladala treba biti i na ovaj način ovjekovječena.  Svima će nam to biti sjajna uspomena i podsjetnik da jednako žustro grizemo i dalje

– rekao je reprezentativac, Franko Lazić.