Veličina fonta
Disleksija
Kontrast
A reprezentacija, Seniori / 26. January 2023.

Barakude od četvrtka u Budvi

Hrvatska muška seniorska reprezentacija od četvrtka, 26. siječnja je u Budvi, u susjednoj Crnoj Gori. Podsjetimo, radi se o ranije već zakazanim pripremama s crnogorskom vrstom, četiri sparing-treninga, te jedna prijateljska međudržavna utakmica. U odnosu na ranije objavljeni popis izbornika Ivice Tucka od 17 igrača, trojica su nažalost otpala.

– Iz zdravstvenih razloga nećemo imati na raspolaganju Antonija Duževića i Luku Bukića iz Jadrana, te Branimira Hercega iz Mladosti. Nisam se odlučio zvati naknadno druge igrače. Idemo s ovim što nam je sada na raspolaganju – napominje izbornik Ivica Tucak, izbornik Barakuda.

– Na popisu nema Marka Bijača, Josipa Vrlića, Konstantina Harkova, Ante Vukičevića, kao ni Ivana Krapića i Andrije Bašića jer oni svi imaju obveze u svojim klubovima, a ovaj termin nije u službenom LEN kalendaru predviđen za moguće pripreme reprezentacija, pa da onda klubovi imaju obvezu pustiti svoje igrače. Recimo, u Srbiji se igra naredni vikend završnica njihovog kupa, ondje je jasno Radnički i Vrlić. Liga se igra u Italiji i da ne nabrajam dalje. Neovisno tomu, ove će nam pripreme, okupljanje kao svako dosad dobro doći za dodatno uigravanje, upoznavanje – izjavio je izbornik Tucak za hvs.hr.

VRATARI:

1. Toni Popadić (Jug Adriatic osiguranje)

2. Ivan Marcelić (Jadran)

3. Jerko Jurlina (Mladost)

CENTAR

4. Goran Grgurević (Jug Adriatic osiguranje)

BRANIČI

5. Rino Burić (Jadran)

6. Matias Biljaka (Jug Adriatic osiguranje)

7. Marko Žuvela (Jug Adriatic osiguranje)

NAPADAČI

8. Loren Fatović (Jug Adriatic osiguranje)

9. Jerko Marinić Kragić (Jadran)

10. Franko Lazić (Jug Adriatic osiguranje)

11. Zvonimir Butić (Jadran)

12. Filip Kržić (Jug Adriatic osiguranje)

13. Dario Rakovac (Mladost)

14. Jerko Penava (Solaris)

Podsjetimo, službena prijateljska utakmica Crna Gora – Hrvatska odigrat će se u Budvi, u subotu, 28. ovog mjeseca s početkom u 18.00 sati